• Blog
  • Over Tina
  • Tina Deelt

  • Contact
  • Tina typt

Tina Deelt

spinazie-stamppot-zoete-aardappel
Eten en drinken, Recepten Kinderen, Recepten Volwassenen
/
10 juli 2016

Snelle spinaziestamppot van zoete aardappel

Diner
2 personen

Ingrediënten

  • 2 grote zoete aardappels
  • 500 gram spinazie
  • 2 of 4 biologische rundersaucijsjes (of rundervinken)

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in grove stukken
  2. Kook de aardappelen in een pan met ruim kokend water totdat je er makkelijk met een vork in kunt prikken
  3. Bak ondertussen in een koekenpan de rundersaucijsjes gaar
  4. In een andere pan bak je de spinazie totdat deze is geslonken
  5. Giet de zoete aardappelen af (bewaar evt. een klein beetje kookvocht om de stamppot tijdens het stampen wat smeuïger te maken)
  6. Stamp de aardappelen met een pureestamper tot een smeuïg geheel en voeg de spinazie toe
  7. Roer alles goed door elkaar
  8. Serveer de stamppot met de rundersaucijsjes
  9. Eet smakelijk!
0 Comments
Share

You May Also Like

31 juli 2016

Traktatie idee! (Fygo 1 jaar)

30 juni 2015

Banana nice cream!

11 juni 2017

Zoete aardappelstamppot met diverse groenten

4 juni 2017

Review: Pickwick One Two Tea

Laat een reactie achter Annuleer reactie

Previous Post
Margarine voor je kindje; wel of geen goed idee?
Next Post
Verantwoorde ‘Snickers’

Instagram

…

Copyright © 2025 Tina Deelt. All Rights Reserved.