• Blog
  • Over Tina
  • Tina Deelt

  • Contact
  • Tina typt

Tina Deelt

pastasalade-garnalen
Eten en drinken, Recepten Kinderen, Recepten Volwassenen
/
28 augustus 2016

Rijk gevulde pastasalade met zelfgemaakte pesto

Diner of lunch
4 personen

Ingrediënten pesto

  • 50 gram Pijnboompitten
  • 50 gram Walnoten
  • 1 teentje knoflook
  • 15 gram verse basilicum
  • 50 gram rucola
  • Extra vierge olijfolie (op gevoel toevoegen totdat het de structuur van pesto heeft)

Ingrediënten pastasalade

  • 150 gram volkoren penne
  • 1 avocado
  • ½ komkommer
  • 2 tomaten
  • 1 gele paprika
  • Half potje zongedroogde tomaten
  • Half potje zwarte olijven (in ringetjes)
  • 1 bakje jumbo garnalen
  • 25 gram rucola
  • Naar wens de overige pijnboompitten en walnoten

Bereiding pesto

  1. Maal de walnoten, de pijnboompitten en de knoflook fijn in de blender
  2. Voeg wat olijfolie toe
  3. Voeg steeds een beetje rucola en basilicum toe en blend fijn, ga hier net zo lang mee door totdat het een smeuïg geheel is. Tussendoor zou je wat extra olijfolie toe kunnen voegen

Bereiding pastasalade

  1. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking
  2. Bak de garnalen in een koekenpan
  3. Snijd waar nodig alle overige ingrediënten fijn en doe alles in een kom
  4. Giet de pasta af en roer de pesto er doorheen
  5. Meng de pasta door de salade en serveer direct
0 Comments
Share

You May Also Like

4 december 2013

Superfood: goji bessen

29 mei 2016

Het eerste vaste hapje

9 juli 2017

Review: Verse maaltijden van SPRUIT

14 augustus 2016

Quinoa salade met spinazie, noten en sojasaus

Laat een reactie achter Annuleer reactie

Previous Post
Quinoa met spinazie en courgette
Next Post
Koemelk versus geitenmelk

Instagram

…

Copyright © 2025 Tina Deelt. All Rights Reserved.