• Blog
  • Over Tina
  • Tina Deelt

  • Contact
  • Tina typt

Tina Deelt

quinoa-salade
Eten en drinken, Recepten Volwassenen
/
14 augustus 2016

Quinoa salade met spinazie, noten en sojasaus

Diner of lunch
2 tot 3 personen

Ingrediënten

  • 75 gram rode quinoa
  • 100 gram rucola melange
  • 100 gram spinazie
  • 1/2e komkommer
  • 150 gram paprika rauwkost
  • 50 gram witte amandelen
  • 50 gram walnoten
  • 50 gram pistachenoten
  • 150 gram sojabonen (diepvries)
  • Sojasaus (hoeveelheid naar wens)

Bereiding

  1. Bereid de quinoa volgens de verpakking
  2. Kook de (bevroren) sojabonen in een paar minuten gaar in gezouten water
  3. Halveer de komkommer in de lengte en snijd in plakjes
  4. Hak de noten wat kleiner
  5. Meng alle ingrediënten (behalve de sojasaus) door elkaar
  6. besprenkel met de sojasaus
  7. Eet smakelijk!
0 Comments
Share

You May Also Like

4 juni 2017

Review: Pickwick One Two Tea

28 augustus 2016

Rijk gevulde pastasalade met zelfgemaakte pesto

26 juni 2016

Volkorenwraps met kipsalade en guacamole

15 maart 2014

Havermouttaart

Laat een reactie achter Annuleer reactie

Previous Post
Salade met tonijn, avocado en walnoten
Next Post
Quinoa met spinazie en courgette

Instagram

…

Copyright © 2025 Tina Deelt. All Rights Reserved.