/
Volkoren spaghetti met spinazie, tomaat, garnalen en pijnboompitten
Diner
2-3 personen
Ingrediënten
- 300 gram spaghetti
- 500 gram spinazie
- 3 trostomaten
- 1 bakje (150 gram) garnalen
- 2 teentjes knoflook
- 50 gram pijnboompitten
- Olijfolie (hoeveelheid naar wens)
Bereiding
- Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Snijd de knoflook fijn en de tomaten in kleine stukjes
- Doe wat olie in een hapjespan en bak de spinazie totdat deze is geslonken
- Voeg de tomaten, knoflook en de garnalen toe en bak nog even mee
- Rooster ondertussen de pijnboompitten in een andere pan
- Voeg vervolgens de spaghetti en wat olijfolie toe, roer alles goed doorelkaar
- Schep de spaghettie met alle ingrediënten in diepe borden en verdeel de pijnboompitten erover
- Eet smakelijk!