• Blog
  • Over Tina
  • Tina Deelt

  • Contact
  • Tina typt

Tina Deelt

volkoren-spaghettie
Eten en drinken, Recepten Volwassenen
/
25 september 2016

Volkoren spaghetti met spinazie, tomaat, garnalen en pijnboompitten

Diner
2-3 personen

Ingrediënten

  • 300 gram spaghetti
  • 500 gram spinazie
  • 3 trostomaten
  • 1 bakje (150 gram) garnalen
  • 2 teentjes knoflook
  • 50 gram pijnboompitten
  • Olijfolie (hoeveelheid naar wens)

Bereiding

  1. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Snijd de knoflook fijn en de tomaten in kleine stukjes
  3. Doe wat olie in een hapjespan en bak de spinazie totdat deze is geslonken
  4. Voeg de tomaten, knoflook en de garnalen toe en bak nog even mee
  5. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een andere pan
  6. Voeg vervolgens de spaghetti en wat olijfolie toe, roer alles goed doorelkaar
  7. Schep de spaghettie met alle ingrediënten in diepe borden en verdeel de pijnboompitten erover
  8. Eet smakelijk!
0 Comments
Share

You May Also Like

12 juni 2016

Babyvoeding: zelf maken of toch een potje?

4 december 2013

Superfood: goji bessen

29 september 2015

Havermoutmuffins met noten, appel en kaneel

12 februari 2014

Verantwoord fastfood

Laat een reactie achter Annuleer reactie

Previous Post
Pastasalade met zalm, cherrytomaten en noten
Next Post
Salade met avocado en sinaasappeldressing

Instagram

…

Copyright © 2025 Tina Deelt. All Rights Reserved.