• Blog
  • Over Tina
  • Tina Deelt

  • Contact
  • Tina typt

Tina Deelt

banana-nicecream
Eten en drinken, Recepten Kinderen, Recepten Volwassenen
/
30 juni 2015

Banana nice cream!

Zo! Dat is lang geleden. Maar ik heb heus een goede reden! De meesten zullen al op de hoogte zijn, ik ben inmiddels alweer 8 maanden zwanger.

zwanger-tina-brandsHelaas zijn de eerste 4 maanden niet helemaal vlekkeloos verlopen, waardoor ik geen energie heb gehad om dit blog bij te houden. Na die eerste maanden ben ik weer langzaamaan gaan werken, maar was na het werk zo moe, dat ik het niet op kon brengen om te gaan experimenteren met recepten en te gaan schrijven.

Maar nu heb ik verlof! Oh wat was ik daar aan toe. En ik geniet ervan.
Zelfs nog mooi weer erbij ook! (misschien wordt het de komende dagen iets té mooi, maar dat mag de pret niet drukken). Ik heb dus maar meteen een bakje heerlijk gezond ijs gemaakt.

Ik weet nog niet goed wat ik met dit blog ga doen. Hij blijft sowieso bestaan, maar hoevaak ik iets zal posten weet ik echt nog niet. Misschien ga ik er wel een heel andere draai aan geven (iets met baby-/kindervoeding?). Er verandert tenslotte de komende tijd toch al zo veel! :). Wat vinden jullie?

Bij deze het recept van het bananenijs met frambozen en blauwe bessen:

Bananen-ijs

Ingrediënten voor 2 personen
– 2 bevroren bananen (Tip! Haal de bananen uit hun schil en leg ze in stukjes, in een bakje, in de vriezer)
– 1 doosje diepvriesfruit (Dit kan natuurlijk van alles zijn, maar in dit geval heb ik gekozen voor ‘Frambozen en blauwe bessen’)

Bereiding
Haal alles uit de vriezer en laat het heel even ontdooien.
Doe de ingrediënten in een bak/schaal en pureer het met een staafmixer. In de blender kan natuurlijk ook, maar dat gaat vaak wat lastiger als het nog een beetje bevroren is.

Heerlijk tijdens zomerse warme dagen. Geniet ervan!

0 Comments
Share

You May Also Like

13 november 2013

Stevia, een gezond alternatief voor suiker

15 maart 2014

Havermouttaart

9 juli 2017

Review: Verse maaltijden van SPRUIT

28 augustus 2016

Rijk gevulde pastasalade met zelfgemaakte pesto

Laat een reactie achter Annuleer reactie

Previous Post
Superfood: Boerenkool
Next Post
Havermoutmuffins met noten, appel en kaneel

Instagram

…

Copyright © 2025 Tina Deelt. All Rights Reserved.