• Blog
  • Over Tina
  • Tina Deelt

  • Contact
  • Tina typt

Tina Deelt

pastasalade-zalm
Eten en drinken, Recepten Kinderen, Recepten Volwassenen
/
18 september 2016

Pastasalade met zalm, cherrytomaten en noten

Diner of lunch
4 personen

Ingrediënten

  • 300 gram volkoren penne
  • 250 gram cherrytomaatjes
  • 300 gram zalmfilet
  • 100 gram notenmix pistache
  • 1 rode ui (halve ringen)
  • 75 gram rucola
  • 8 el olijfolie extra vierge
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C
  2. Halveer de tomaatjes en leg ze in een ovenschaal
  3. Besprenkel de tomaatjes met 1/4e deel van de olijfolie en bestrooi met peper en zout
  4. Rooster de tomaatjes 15 minuten in de voorverwarmde oven
  5. Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking
  6. Bestrijk de zalm met 1/4e deel van de olijfolie
  7. Gril de zalm in een grillpan totdat deze aan de buitenkant bruin is en van binnen rosé
  8. Snijd de zalm in stukjes
  9. Giet de penne af en spoel de pasta onder koud stromend water
  10. Meng de pasta in een schaal met de rode ui, de tomaatjes, de noten en de rest van de olijfolie
  11. Schep voorzichtig de zalmstukjes en de rucola erdoor
  12. Eet smakelijk!
0 Comments
Share

You May Also Like

12 juni 2016

Babyvoeding: zelf maken of toch een potje?

4 september 2016

Koemelk versus geitenmelk

24 juli 2016

Broodbeleg voor je kind(eren)

1 november 2014

Chocoballensnack van Rens Kroes

Laat een reactie achter Annuleer reactie

Previous Post
Appelsap met gember en citroen
Next Post
Volkoren spaghetti met spinazie, tomaat, garnalen en pijnboompitten

Instagram

…

Copyright © 2025 Tina Deelt. All Rights Reserved.